petak, 20 maj 2016 06:44

Rekovac: Prve optužbe za krađu odbornika!

REKOVAC - Iako je SPS ovde osvojio najviše, 11 mandata, nije uspeo da formira skupštinsku većinu, ali je to pošlo za rukom naprednjacima kojima je pripalo jedno odborničko mesto manje. Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Rekovac, SNS je došla na vlast sa dva odbornika GG "Levač Levčanima" i Aleksandrom Jovičić iz JS - koji su prešli u njen tabor - dok su četiri odbornika SDS samo podržala novu koaliciju, pa se stiglo do većine, odnosno 17 od ukupno 33 mandata.

 

Predrag Đorđević, predsednik OO SPS i dosadašnji čelnik opštine, tvrdi da su se naprednjaci ustoličili "na silu, krađom odbornika JS, što su saznali pred početak sednice...

 

Pavle Mijajlović, koji je izabran za novog predsednika opštine, pak, kaže da je "preletanja" bilo i ranije, ali naprednjaci nisu reagovali kada su njima oduzimali odbornike.

 

ČELNICI

 

NA konstitutivnoj sednici je izabrano i novo rukovodstvo koje čine članovi SNS. Predsednik SO Rekovac biće Dragiša Tomić, kojeg će zamenjivati Milan Rašić. Opštinu će, inače, voditi dva lekara: predsednik, dr Pavle Mijajlović, te njegov zamenik dr Miroslav Stevanovski.

 

Izvor: Novosti

Read 944 times

Pogedajte srodne vesti >>>

uzivofilmovi