nedelja, 29 decembar 2013 16:56

TRAGEDIJA U ĆUPRIJI: Policajac iz pištolja pucao sebi u glavu!

Saša Pavlović (41), saobraćajni policajac u PU Jagodina, izvršio je samoubistvo ispalivši sebi metak u glavu. Policija je pronašla njegovo telo u kući u Dobričevu kod Ćuprije.

Zamenik višeg javnog tužioca Tužilaštva u Jagodini Miomir Vasić potvrdio je da je u pitanju samoubistvo, te da se Pavlović ubio iz službenog pištolja pucajući sebi u glavu.

Kad je policija ušla u sobu koju je otključala majka nesrećnog policajca, samoubica je ležao na leđima na ugaonoj garinturi i nije davao znakove života.

- Kolega Saše Pavlovića obavestio je jutros komandira da mu se on ne javlja na mobilni telefon, a da mu je u međuvremenu, tokom noći, poslao SMS poruku u kojoj kaže da ne može više tako da živi. Policijska patrola je odmah nakon otišla u njegovu kuću u selo Dobričevo kod Ćuprije. Vrata su bila zaključana iznutra, a kad je majka otključala, policajci su zatekli njegovo beživotno telo na krevetu. Nema sumnje da je u pitanju samoubistvo pa nije bilo potrebno ni da se naloži obdukcija. Tačno je znao šta radi, pucao je sebi u glavu kroz jastuk – navodi Vasić.

Policajac je ostavio oproštajno pismo, ali konkretne razloge za svoj čin nije naveo. Njegove kolege kažu da nisu primetile da je imao bilo kakvih problema, niti da je bio depresivan, dok drugovi koji su ga bolje poznavali kažu “da mu se sve skupilo”.

- Pre nekoliko meseci preminuo mu je otac, što je on teško podneo. Otac mu je takođe bio policajac, u penziji. Saša je nastavio da živi u istom domaćinstvu samo sa majkom, mada u izdvojenom objektu. Ima dvoje dece ali se pre nekoliko godina razveo, što je sve moglo da ga navede da uradi ovako nešto – kaže izvor.

Budući da se radi o samoubistvu, policija nije izdala nikakvo saopštenje o ovom dogadjaju.

Read 2715 times

Pogedajte srodne vesti >>>

uzivofilmovi